طرح توجیهی » ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﯿﻮه و ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﺑﻪ روش اﻧﺠﻤﺎد «

سایت ذهن ایرانی

طرح توجیهی » ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﯿﻮه و ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﺑﻪ روش اﻧﺠﻤﺎد «

ا اﺳﺖ ﻧﺠﻤﺎد ﯾﮑﯽ از اﺻﻮل ﻧﮕﻬﺪاری ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ از دﯾﺮﺑﺎز ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﺑﺸﺮ اوﻟﯿﻪ ﺑﻮده . اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﺨﭽﺎﻟﻬﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و ﻧﮕﻬﺪاری ﮔﻮﺷﺖ ﺷﮑﺎر و ﻣﺎﻫﯽ در داﺧﻞ ﺑﺮف ﺗﻮﺳﻂ اﺳﮑﯿﻤﻮﻫﺎ، اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺨﻠﻮط ﯾﺦ و ﻧﻤﮏ ﺑﺮای اﯾﺠﺎد درﺟﺎت ﺣﺮا رت ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ از ﯾﺦ ﺧﺎﻟﺺ، اﺑﺪاع روش ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﺮﻣﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آﻣﻮﻧﯿﺎک در ﺳﺎل 1875 ﻣﯿﻼدی و اﺣﺪاث ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﻋﺮﺿﻪ…

مطالب تصادفی

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام کنید

ورود